Estafetteloop

Ook in 2018 organiseert team Soesenzo weer de jaarlijkse estafetteloop voor het goede doel!
In een team van 5 deelnemers wordt om de beurt het parcours van 3 km afgelegd. We starten vanaf Restaurant De Engel met muziek voor de gezellige sfeer op en rond de terrassen voor zowel wachtende lopers als toeschouwers. Dus verzamel je loopvrienden, collega’s of buren en doe mee! De kosten van de estafetteloop zijn €25 voor het gehele team, dus slechts €5 per loper.

Loopclinic
Dit jaar is het ook mogelijk om vooraf een leuke loopclinic te volgen met je loopmaatjes om goed voorbereid aan de start te staan van de estafetteloop. Deze clinic zal plaatsvinden op zaterdag 7 april van 15.00 – 16.00 in Park Schoneveld (Wijk de Polder). De kosten van deze clinic zijn eenmalig €25 voor het gehele team, dus slechts €5 per loper.

Fotopakket
Elk jaar worden er mooie, grappige en sportieve foto’s gemaakt door onze professionele fotografen. Wil jij het gehele fotopakket ontvangen met jouw team? Dat kan! Voor slechts eenmalig €5 per team ontvang jij de foto’s per mail na de estafetteloop.

Kosten
De totale kosten (inschrijfgeld + eventueel fotopakket / loopclinic) voor de estafetteloop kunnen overgemaakt worden op NL96RABO0379890097 t.n.v. Ilona den Ouden / o.v.v. teamnaam.

Graag hieronder het inschrijfformulier invullen voor deelname aan de estafetteloop.


pizap.com14609004837261
 
Advertenties