* STEUN ONS *

ROPARUN – SPONSOR – MODULE 

Wil je ons steunen met ons goede doel? Dat kan, uiteraard zijn wij blij met “klinkende munt”, maar ook online kunt u uw bijdrage storten.

Op de website van de Roparun kunt u ons team vinden en uw bijdrage storten op onze naam, team 342 Soesenzo of zelfs op de naam van uw favoriete teamlid.

Klik hier voor de Roparun module

of ga naar http://www.roparun.nl / Teams / Overzicht teams 2022 en zoek op 342

Kies linksboven voor de knop € DONEER om het hele team te sponsoren, of kies uw favoriete teamlid en sponsor hem / haar persoonlijk. Uw donatie kunt u anoniem doen, of uw naam achterlaten. Via internet bankieren wordt uw storting afgehandeld.

Onze teamcaptain of het gekozen teamlid krijgt per direct een melding van uw sponsoring. En ja, die meldingen zorgen er natuurlijk voor dat wij door gaan.

BEDANKT VOOR UW STEUNU kunt ons ook steunen door;

  • Een donatie op onze bankrekening NL05 RABO 0175 2540 36 van Stichting Soesenzo zou fantastisch zijn!
  • Lever uw statiegeldbonnen bij ons in, wij zijn er gek op.
  • Sponsor ons team met uw bedrijf. Wij overleggen graag met u over onze tegenprestatie, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op deze website of reclame onderweg.
  • Geld alleen maakt niet gelukkig, sponsoring in nature is ook welkom, bijvoorbeeld eten, kleding en reclame-drukwerk.

Wist u trouwens dat onze stichting een ANBI-status heeft? ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat uw giften aan ons fiscaal aftrekbaar zijn bij uw aangifte IB, en dat wij deze voor 100% over (moeten) maken aan het goede doel.
Het inschrijfgeld van de Roparun betalen wij als teamleden zelf. Enkele overige aan de Roparun verbonden kosten worden door ons betaald uit acties die wij hebben georganiseerd.

Publicatieplicht ANBI 

wieditleestmoetgelddonerenja

Advertentie