Ondanks alles

Helaas, 2020 een jaar zonder Roparun

Maar ondanks dat heeft team 342 Soesenzo samen met jullie steun € 8.000 opgehaald voor de stichting Roparun. En daarmee kunnen we dit jaar toch wat bijdrage aan de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Helaas hebben deze patiënten geen tijd van leven en kunnen zij niet wachten op de nieuwe Roparun in 2021. Zij hebben uw steun dit jaar nodig.

We zijn dan ook heel blij met de sponsors die ondanks het cancellen van de Roparun hun beloofde bijdrage toch hebben voldaan.

bedankt

Volgend jaar, Pinksteren 2021, gaat team Soesenzo er weer helemaal vanuit om vol enthousiasme en bevlogen aan de start te verschijnen.

vector-duck-kawaii-12

45bb5110-f77a-4002-a068-ab0305a5a9f8

 

 

Virtuele Roparun

Dit weekend zou HET weekend van de Roparun zijn. Als je dit evenement ooit heb meegemaakt, dan geeft het Pinksterweekend je voortaan toch wel een hééél speciaal gevoel. Helaas, in 2020 is alles anders. 

Dit jaar NIET de start aftellen onder de bogen in Parijs. NIET onze captain Johan die ons alweer na 1,5 uur slaap komt wekken. Niet de gele koolzaadvelden in Noord Frankrijk. NIET het dorpsfeest in Zele. NIET de aardbeien in Bergen op Zoom. NIET het defilé bij Daniel de Hoed. NIET het finishfeest in de Rotte in Rotterdam.

Om dit jaar toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Team Hollander het initiatief genomen om alle teleurgestelde Roparunners te enthousiasmeren om vooral dit Pinksterweekend actief te zijn en de Roparun te steunen. Een TOP-idee.

IMG_0931

Natuurlijk waren wij VOOR. Alles voor het goede doel en dan ook nog SAMEN. Daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht nemend. En wat is het fijn dat er weer in team verband gesport mag worden.

KTLH0783

 

Met 20 Roparunners vol enthousiasme op weg. 30 km loop-fiets door ons eigen Houten, ook leuk 😉 En we waren er aan toe, alsof de koeien eindelijk van stal mochten 😀

IMG_0873

Wij hebben een hele leuke morgen gehad. En door mee te doen aan deze virtuele Roparun hebben we onze financiële bijdrage geleverd aan de stichting Roparun. En dat is hard nodig. Voorgaande jaren haalde de stichting toch meestal een kleine 6 miljoen euro op voor de palliatieve zorg. Helaas door alle gevolgen van het Corona tijdperk is dit jaar een heel slecht jaar. De huidige stand komt nog niet boven 1,5 miljoen uit. Erg treurig. Dus indien u denkt, ondanks al deze beperkingen, deze patiënten verdienen wat extra’s in hun laatste levensfase, doneer dan hier

 

 

Geen tijd van leven…

Helaas heeft de stichting Roparun vandaag besloten het evenement voor 2020 niet door te laten gaan. Een treurig, noodzakelijk en ook een dubbel besluit.

ROPARUN staat voor de steun aan weerloze en zieke mensen. Dit annuleren moet ziekteverspreiding remmen, maar daarmee worden andere zieken benadeeld. In deze tijd moeten we helaas allemaal kiezen voor de minst slechte keus.

Ook voor de Roparun zal 2020 een slecht jaar worden en in 2021 gaan we vast met nog meer energie aan de gang. Maar bedenk wel dat onze doelgroep geen tijd van leven heeft, dus kunnen we de huidige zieken alleen met het sponsorgeld van 2020 helpen. Wil je ondanks alles deze mensen steunen? Dat kan nog steeds HIER 

Cancelled

Helaas…

Moeten wij ons zorgen gaan maken? 

Heel de wereld houdt zijn adem in. Wat gaat er gebeuren?

Volgend weekend zouden wij onze testloop gaan doen, de generale repetitie van onze Roparun. Heen-en-weer van Houten naar Arnhem. Maar met 23 teamleden de nacht door, ook dicht bij f23be08e7cb12b7c91c6a9ee440f6257elkaar in onze busjes, is dan toch een risico. Helaas hebben ook wij moeten besluiten om onze testloop uit te stellen 

Sick

Maar de zorgelijke gedachte die dan gelijk opkomt is……. onze ROPARUN is al over een twee maanden. Dat zal toch wel door gaan? Vooralsnog wel, maar ja… alle evenementen worden momenteel afgelast. Maar dit is niet zo maar een event, deze dient een doel, een heel goed doel. 

Dus laat uw steun niet afhangen van het event. Het gaat om ons doel. STEUN ONS HIERFist

Ode aan onze sponsors

Wat zijn wij zonder sponsors!

Wij zijn SUPER blij met alle sponsorbedragen of andere bijdragen, maar sommige sponsors verdienen toch net iets meer aandacht. Zo ook ATLAS GMBH. Onze Jos heeft het toch maar weer geregeld met zijn Duitse relaties. Een sponsor bedrag van maar liefs € 1000. HELEMAAL GEWELDIG

Atlas

Maar we hebben nog veel meer sponsors. Klik hier voor de sponsors op onze website. Mis je jouw bedrijf nog in deze lijst? Je bent ontzettend welkom natuurlijk.

BEDANKT ALLEN!!!