Geen tijd van leven…

Helaas heeft de stichting Roparun vandaag besloten het evenement voor 2020 niet door te laten gaan. Een treurig, noodzakelijk en ook een dubbel besluit.

ROPARUN staat voor de steun aan weerloze en zieke mensen. Dit annuleren moet ziekteverspreiding remmen, maar daarmee worden andere zieken benadeeld. In deze tijd moeten we helaas allemaal kiezen voor de minst slechte keus.

Ook voor de Roparun zal 2020 een slecht jaar worden en in 2021 gaan we vast met nog meer energie aan de gang. Maar bedenk wel dat onze doelgroep geen tijd van leven heeft, dus kunnen we de huidige zieken alleen met het sponsorgeld van 2020 helpen. Wil je ondanks alles deze mensen steunen? Dat kan nog steeds HIER 

Cancelled

Helaas…

Moeten wij ons zorgen gaan maken? 

Heel de wereld houdt zijn adem in. Wat gaat er gebeuren?

Volgend weekend zouden wij onze testloop gaan doen, de generale repetitie van onze Roparun. Heen-en-weer van Houten naar Arnhem. Maar met 23 teamleden de nacht door, ook dicht bij f23be08e7cb12b7c91c6a9ee440f6257elkaar in onze busjes, is dan toch een risico. Helaas hebben ook wij moeten besluiten om onze testloop uit te stellen 

Sick

Maar de zorgelijke gedachte die dan gelijk opkomt is……. onze ROPARUN is al over een twee maanden. Dat zal toch wel door gaan? Vooralsnog wel, maar ja… alle evenementen worden momenteel afgelast. Maar dit is niet zo maar een event, deze dient een doel, een heel goed doel. 

Dus laat uw steun niet afhangen van het event. Het gaat om ons doel. STEUN ONS HIERFist

Ode aan onze sponsors

Wat zijn wij zonder sponsors!

Wij zijn SUPER blij met alle sponsorbedragen of andere bijdragen, maar sommige sponsors verdienen toch net iets meer aandacht. Zo ook ATLAS GMBH. Onze Jos heeft het toch maar weer geregeld met zijn Duitse relaties. Een sponsor bedrag van maar liefs € 1000. HELEMAAL GEWELDIG

Atlas

Maar we hebben nog veel meer sponsors. Klik hier voor de sponsors op onze website. Mis je jouw bedrijf nog in deze lijst? Je bent ontzettend welkom natuurlijk.

BEDANKT ALLEN!!!

Heen-en-weertjes

Het is weer zo’n zondagmorgen. Wekker gezet, snel een hapje eten, de fiets op en even knallen tijdens de training. Een hele speciale training dit keer. Want wat wij in Houten niet hebben zijn de lange glooiende heuvels van Noord-Frankrijk. Iets waar je op voorhand geen weet van hebt, maar wat voor een Roparunner toch wel een flinke tegenvaller kan zijn. Nou daar hebben onze trainers wel wat op gevonden….

IMG_0090 - kopie

…. en wel de kunstmatige heuvel van onze Schalkwijksebrug. Op het programma staan 8 heen-en-weertjes op het programma, zonder pardon 16 keer omhoog en naar beneden, goed voor 20km in totaal. De voorspelling voor vandaag luidt “storm met windstoten”. Nou vergeleken met de voorjaarsstormen van de laatste weken valt het eigenlijk nog wel mee, zelfs een voorzichtig zonnetje op zijn tijd. Ach, alles is relatief natuurlijk. De helft van de training een meedogenloze wind recht van voren en toch 2 korte koude regenbuien. Tja, zo’n zondagmorgen dus…

We hebben er weer van genoten. Het was een grote groep, bijna alle lopers, aangevuld met onze fietsers Eric en Gerry en zelfs onze navigator Cheryl liep mee. TOPPERS. Daarnaast ook nog enkele loopmaatjes van de SOC vereniging.

Na afloop de traditionele appeltaart van Gerry. Heeerlijk

IMG_0129

En niet te vergeten, tijdens deze training was onze routecommissaris Anja de route voor de testloop aan het verkennen. Nog 3 weken, dan gaan we al op voor de grote generale. WAUW, het komt nu toch echt wel snel dichtbij…

Soesenzo in het nieuw

Één van de kernwoorden van de Roparun is TEAMWORK want alleen als één team kunnen we deze uitdaging volbrengen. Het teamgevoel vormt zich al aardig, we krijgen er steeds meer zin in, maar er dan ook als één team uitzien was nog wel een dingetje. Ook dit jaar hebben we weer enkele nieuwe teamleden, dus een nieuwe outfit was onvermijdbaar. Maar dit mag natuurlijk niet ten kosten gaan van ons sponsorgeld voor ons goede doel. En daarom zijn we erg blij met onze sponsor ROYAL REESINK die ons in het nieuw gaat steken. 

logo-royal-reesink-nv

 

ROYAL REESINK, nu al ontzettend BEDANKT voor jullie bijdrage aan ons avontuur. We zijn inmiddels druk met het maken van een ontwerp voor onze nieuwe sport t-shirts en jasjes, waarop jullie logo uiteraard dominant aanwezig zal zijn. De nieuwe kleding biedt weer kansen voor extra sponsors. Wederom een grote stap richting ons doel, extra sponsorgeld en met ons team de eindstreep halen.

Benieuwd naar ons uiteindelijke outfit? Blijft ons dan hier volgen

pngocean.com (1)