Rolien Appel

Even voorstellen; ik ben Rolien, 34 jaar en woonachtig in Houten. Inmiddels ben ik alweer bijna acht jaar getrouwd met Jasper. Samen hebben we twee schatten van kinderen; Mees van 6 jaar en Sep van 3 jaar oud. Als sportdocent ben ik sinds kort werkzaam bij het ROC Sportcollege in Utrecht en in mijn vrije tijd geef ik met veel plezier o.a. looptraining bij Soesenzo Outdoor Challenge.

Wanneer men mijn karakter moet omschrijven krijg ik vaak de volgende woorden te horen; enthousiast, vrolijk, sportief, ongeduldig en zorgzaam.

Op mijn 19e verloor ik mijn vader aan slokdarmkanker, na een kort ziekbed bleek hij niet in staat deze ziekte te overwinnen. Het heeft grote impact gehad om zo’n groot verlies op jonge leeftijd mee te maken en nog steeds speelt het een grote rol in mijn leven.

Sindsdien zet ik me op verschillende manieren in voor het goede doel en dit geeft me veel voldoening. Een aantal jaar geleden heb ik de Alpe d’Huzes beklommen en vond dit een fantastische ervaring. Door deel te nemen aan de Roparun hoop ik weer op een geweldige ervaring met als hoofddoel zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Samen sta je sterk. Wij zijn gezond en hebben de mogelijkheid om deze prestatie met elkaar neer te zetten, zodat mensen met kanker een mooie herinnering kunnen creëren.

Wil jij Rolien supporten? Klik dan hier!