Merel van Staalduinen

Mijn naam is Merel van Staalduinen, 19 jaar jong en de duizendpoot van ons RopaRun Team 2018!

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met de RopaRun. Na enthousiaste verhalen van de vorige jaren van dit team en vanwege het onwijs goede doel waarvoor je je inzet, hoefde ik niet lang na te denken toen mijn oom en teamcaptain Johan vroeg of ik als duizendpoot het team wilde komen versterken!

Ik besef mij dat een goede gezondheid helaas niet iedereen is gegeven. Afgelopen jaar heeft een vriend van mij op jonge leeftijd een zwaar traject doorlopen nadat hij gediagnosticeerd was met deze (rot)ziekte. Gelukkig is hij er nog en is hij genezen verklaard. Het mij inzetten voor mensen met kanker om hen nog wat meer te kunnen laten lachen en genieten in het leven is waar ik het voor doe!!

Hoe gaaf is het om samen met dit team een prestatie neer te zetten waar we trots op kunnen zijn. Het zal voor mij een hele beleving en ervaring zijn en ik kijk er enorm naar uit om aan dit avontuur te beginnen en om het hele team op de Coolsingel over de streep te krijgen. Vol enthousiasme zet ik mij voor dit goede doel in en vraag aan iedereen ook zijn/haar steuntje bij te dragen, help je mee? Ik heb er zin in!

Wil jij Merel supporten? Klik dan hier!

Advertenties