Ilona den Ouden

Mijn naam is Ilona den Ouden.

36 jaar, moeder van Fenne (9) & Stan (6) en getrouwd met Mark.

Als niet sportieveling (Ja, echt!) kan ik zeggen dat ik mijn passie in het lopen heb gevonden. Wat gestart is met trainen voor een 5 km is inmiddels uitgelopen tot halve marathons, de Roparun in 2015, 2016 en 2018. En de marathon van Berlijn, Rotterdam en Barcelona. In november 2019 zal ik de marathon van New York lopen met Soesenzo. In 2020 gaan we opnieuw voor de Roparun, omdat het inzamelen van geld voor dit goede doel zeer belangrijk blijft!

Helaas heb ik persoonlijk de vreselijke ziekte kanker van dichtbij meegemaakt. Mijn moeder is er gelukkig nog en hier zijn wij elke dag weer dankbaar voor! Mijn oom Wim en Ineke, de moeder van mijn beste vriendin Carlijn helaas niet meer; Roparun 2015 heb ik dan ook speciaal aan hen opgedragen. Ook Hetty, voor wie ik in 2016 de Roparun heb gelopen is inmiddels niet meer bij ons en wordt erg gemist!

Ook in 2020 sta ik weer aan de start met dit geweldige team. Wat ben ik trots op deze toppers en op het resultaat wat we de afgelopen jaren met elkaar hebben bereikt! Niet alleen een mooi bedrag voor het goede doel (daar draait het uiteindelijk natuurlijk om!), maar ook een échte teamprestatie.

Wil jij Ilona supporten? Klik dan hier!

 

 

 

Advertenties