Yanda van Dijk

Hoi, wat leuk dat je bij mij kijkt! Mijn naam is Yanda van Dijk. Ik ben 38 jaar en woon samen met vriend Eric, dochter Hannah (9) en zoon Naud (5). Ik werk bij het waterschap in Houten als informatiemanager.


Mijn passie hardlopen
Na de geboorte van Naud ben ik (steeds fanatieker) gaan hardlopen. Ik train meestal 2-3x per week via Soesenzo. Niet alleen om mijn eigen doelen te halen en mijn grenzen te verleggen. Vooral omdat het zo gezellig is!
3 november 2019 loop ik mijn eerste marathon in New York. En na New York richt ik me meteen op mijn volgende doel: de Roparun!

Waarom ik meedoe?
Iedereen kent wel een familielid, vriend, collega of buur die te maken heeft (gehad) met deze verschrikkelijke ziekte. Daarin ben ik helaas geen uitzondering. Mijn schoonvader en verschillende ooms en tantes zijn helaas overleden aan kanker. Maar mijn moeder is gelukkig genezen! Ook op dit moment strijden verschillende familieleden tegen kanker. Ik verbind mijn passie en liefde voor hardlopen graag aan de liefde voor familie en vrienden!

Doneer ook!
Om kinderen en volwassenen met kanker nog mooie momenten met liefde te geven, is er veel geld nodig. Steun jij ons ook? Doneer dan alsjeblieft, alle kleine beetjes helpen!

Wil jij Yanda supporten? Klik dan hier!