Mark Beems

markbeemsMijn naam is Mark Beems.

In 2013 de Roparun voor het eerst gelopen. In 2022 voor de 7e keer al bijna een Roparun veteraan. Het is zo’n mooi evenement, met als doel om juist voor mensen in Nederland iets te doen die te maken hebben met een vervelende ziekte (kanker). Wat ik zo mooi vindt aan de Roparun is dat het geld niet gaat naar kanker onderzoek, maar naar mensen die iedere dag met deze ziekte moeten leven. De Roparun organisatie probeert dat wat te verzachten. Het is erg aangrijpend als je een baby ziet met een kanjerketting waar al heel veel kralen aan zitten. (www.kanjerketting.nl)

Natuurlijk is het evenement om van Parijs naar Rotterdam te lopen een geweldige happening. Door dit met het hele team te doen leggen we allemaal een enorme prestatie af en laten we niet de ondersteuning vergeten want zonder hen zou dit evenement echt niet te doen zijn. Het is een zeer sportief weekend waarbij je zowel midden in de nacht als overdag bezig bent. Hoe dichter je bij Nederland komt hoe groter de feesten en het onthaal. Iets wat je gewoon niet wilt missen.

Er zijn heel veel goede doelen in Nederland en allemaal zijn ze even mooi, onroerend en goed. Ze allemaal helpen zou mooi zijn maar dat lukt mij echt niet. Vandaar dat ik hoop dat jij als lezer de Roparun ook een mooi doel vindt en mij en ons team wil steunen.

Dank. Mark

Wil jij Mark supporten? Klik dan hier!

12998681_1100639686640880_2495053227253202289_n

 

Advertentie