Maarten de Vaal

Mijn naam is Maarten (36), vader van een kleine van nog geen jaar en samen met een topper van een vriendin. Sinds mijn 7e woonachtig in Houten, met een klein uitstapje naar het prachtige Australië. En al sinds mijn 15e naast het voetballen bezig met hardlopen.

Sinds ruim een jaar ben ik aangesloten bij Soesenzo Outdoor Challenge (SOC) en met de hulp van al die fantastische lopers/trainers heb ik in 2017 mijn eerste marathon (Amsterdam) kunnen voltooien. Natuurlijk een persoonlijke prestatie waar ik trots op ben, maar er kan met zo’n persoonlijke prestatie meer.

Al jaren zie ik om mij heen mensen sporten voor het goede doel. Alpe d’Huzes, Cityswim, Mont Ventoux, er zijn er voldoende. Tot nu toe stond ik altijd aan de “passieve” kant: alleen geld geven. Broodnodig natuurlijk, maar ik wil ook een keer meer actief bijdragen. Daarom kijk ik al die jaren ook al uit naar de Roparun, om mijn passie hardlopen om te zetten geld ophalen voor het goed doel.

Helaas zat er vorig jaar geen Roparun in, maar dit jaar zijn we van de partij. Met een enthousiast team gaan we ervoor. Een mooi evenement met hopelijk een mooi bedrag en voor dat laatste zijn jullie nodig. Daarom steun ons dreamteam om de (vaak laatste) dromen van kankerpatiënten te verwezenlijken!

Wil jij Maarten supporten? Klik dan hier!

 

 

Advertenties