Jos Goes

Ik stel me graag aan u voor:

Mijn naam is Jos Goes, 58 jaar, getrouwd met Lisette en samen hebben we 2 prachtige kinderen:  Marie-Louise (28) en Joris (26).  Ik ben geboren en  getogen in Schalkwijk en vanaf 1986 wonen we in Houten.

Aan sporten had ik nooit gedaan totdat ik in 2015 thuis kwam te zitten door een burn-out. Voor Vaderdag kreeg ik een bon om een week te komen sporten bij Body Business. Daar ontdekte ik hoe ongelooflijk leuk en fijn het is om te sporten, vooral buiten!

Zo kwam ik ook in contact met hardloopclub Soesenzo. Mijn favoriete sporten zijn bootcamp en hardlopen. Regelmatig hardlopen geeft mij heel veel plezier en ontspanning en ik ben gelukkig weer helemaal hersteld.

Vorig jaar kwam ik voor de eerste keer in aanraking met Roparun door mijn eigen hardloopgroep. Dit jaar ga ik zelf meedoen als loper en het lijkt mij een geweldig evenement om aan deel te nemen.   Ik vindt het mooi om je met een sportief enthousiast team in te zetten voor mensen die het zo hard nodig hebben.

Je kan bij een zieke op bezoek gaan, een bloemetje brengen of boodschappen doen maar genezen kan ik hen niet. Mijn deelname aan Roparun en het inzamelen van geld voor dit goede doel geeft mij het gevoel toch mijn steentje bij te dragen.

Deze loop zal best pittig worden maar we gaan knallen, doorzetten en elkaar steunen met in onze gedachten waar we het voor doen en voor wie we het doen!

Wij gaan ervoor! Help jij ons?

Wil jij Jos supporten? Klik dan hier!