Jeanine Bisschops

Ik ben Jeanine Bisschops, 47 jaar, moeder van 2 fantastische zoons en met mijn lieve man wonen we al ruim 10 jaar in Houten.

Hardlopen is voor mij een passie, een uitlaatklep, het elastiekje oprekken, grenzen opzoeken en een moment voor mezelf in een druk leven. Een moment om bij te komen, oplossingen te verzinnen en een moment om even bij te kletsen. Sinds het najaar van 2018 met de lieve mensen van Soesenzo.

Wat een compliment om gevraagd te worden om mee te doen aan de Roparun. Een estafette loop van meer dan 500 km. Door alle enthousiaste verhalen weet ik dat het een paar dagen afzien wordt, jezelf tegen komen, denken dat je niet verder kunt en dan toch ontdekken dat je meer aan kunt dan je denkt, maar ook lol hebben, feest vieren en een ervaring op doen die je nooit meer gaat vergeten.

Hoe mooi is het wanneer je met het op doen van zo’n ervaring, geld kun inzamelen waarmee je waarde kunt toevoegen aan het leven van mensen die niet lang meer hebben.   

We nemen allemaal wel iemand in onze gedachten mee, die strijd tegen kanker of de strijd is verloren. Daar doe ik het voor! Daar is 3 dagen afzien niets bij!

Ik ga deze sportieve uitdaging aan en er hard voor trainen, help jij met jouw donatie?

Liefs Jeanine

Wil jij Jeanine supporten? Klik dan hier!

Advertentie