Janneke te Dorsthorst

Mijn naam is Janneke te Dorsthorst, ik ben 47 jaar oud en woon samen in Houten met Bastiaan en onze kinderen Lieke en Hein van 13 en 11 jaar. Sinds eind 2017 loop ik bij Soesenzo.

Een tijdje geleden kwamen er plekjes vrij en is me gevraagd of ik mee wil doen als loper met de Roparun. Ik had er al wel eens wat over gehoord, een super mooi spektakel waar ik graag aan mee wil doen! Dus deze kans greep ik met beide handen aan. Een enorme sportieve uitdaging, en dat voor een goed doel.

Ik vind het mooi om mijn hardloop-meters te verbinden aan een goed doel. En het lijkt me geweldig om met het hele team samen de eindstreep te halen.

Persoonlijk heb ik net als zo ongeveer iedereen te maken met kanker, waaronder mijn moeder en schoonmoeder, maar gelukkig heb ik ze nog steeds om mij heen. En hopelijk blijft dat nog een tijd zo. Ik realiseer mij dat het leven kort is, en dat je de dagen het best zo leuk, zinvol en goed mogelijk in kunt vullen. Ik vind het dan ook fijn om via dit doel een bijdrage te kunnen leveren om de dagen van kankerpatiënten zo mooi mogelijk te maken.

Wil je ons steunen?

Wil jij Janneke supporten? Klik dan hier!

Advertentie