Ilonka Uiterwaal

Lieve mensen,

Mijn naam is Ilonka Uiterwaal, ben 44 jaar en moeder van Luke, 14 jaar. Samen wonen wij in Vianen.

2016: Al een paar jaar de enthousiaste verhalen gehoord over de Roparun en 2x een poging gedaan om in Rotterdam bij de aankomst te zijn van team 342  Soesenzo. De 1e x in 2013 kwamen ze voorbij op de fiets en lopend in de stromende regen!

Stiekem leek het mij ook gaaf om mee te kunnen doen, maar als loper voelde ik mezelf niet goed genoeg…

In 2016 had team Soesenzo genoeg lopers en zochten ze nog naar mensen voor de catering/verzorging, bijrijders, fietsers en chauffeurs. O, dit is mijn kans dacht ik! Ook omdat ze zeiden dat dit de laatste keer is dat ze aan de Roparun mee zouden doen.

Ik vond het fijn om er te kunnen zijn voor mensen, dat ik iets voor ze kon betekenen tijdens hun harde werken. Daarom koos ik voor de catering en heb ik de lopers, fietsers en alle andere kanjers zo goed als mogelijk verzorgd tijdens de Roparun, ondanks het te verwachten slaapgebrek. Dat was een uitdaging!

2018: Joepie! Ik mag dit keer mee als loper! Dat was een nog grotere uitdaging maar wat was dat GAAF!!! Eentje om nooit te vergeten!

2020: Deze Roparun editie, 2020, mag ik weer mee als loper. Onwijs veel zin in en dankbaar om met dit super team zo veel mogelijk geld bij elkaar zien te krijgen en dit mooie avontuur met z’n allen te mogen beleven. Helaas werd dit Roparun jaar door corona afgelast.

2022: Yes! We mogen weer! Ook dit jaar mag ik mee als loper, we blijven Nederland. Ik hoop op veel support langs de weg!

Mij inzetten voor de mensen met kanker zodat ze in hun laatste fase nog een beetje aangenamer kunnen leven is waar ik het voor doe. Helaas komen we allemaal in aanraking met mensen die deze ziekte ondergaan.

Help je mee om samen met ons, team 342 Soesenzo, zoveel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg van kankerpatiënten? Alvast heel veel dank!

Liefs Ilonka

Wil jij Ilonka supporten? Klik dan hier!

Advertentie