Ilonka Uiterwaal

Mijn naam is Ilonka Uiterwaal, 40 jaar en moeder van Luke, 10 jaar. Gelukkig samenwonend met vriend Robert in Vianen.

Al een paar jaar de enthousiaste verhalen gehoord over de Roparun en 2x een poging gedaan om in Rotterdam bij de aankomst te zijn van team Soesenzo. De 1e x in 2013 kwamen ze voorbij op de fiets en lopend in de stromende regen en vorig jaar wel een paar andere teams voorbij zien komen, maar team Soesenzo gemist. Stiekem leek het mij ook gaaf om mee te kunnen doen, maar als loper voelde ik mezelf niet goed genoeg…

In 2016 had team Soesenzo genoeg lopers en zochten ze nog  naar mensen voor de catering/verzorging, bijrijders, fietsers en chauffeurs. O, dit is mijn kans dacht ik! Ook omdat ze zeiden dat dit de laatste keer is dat ze aan de Roparun mee zouden doen.

Ik vond het fijn om er te kunnen zijn voor mensen, dat ik iets voor ze kan betekenen tijdens kun harde werken. Daarom koos ik voor de catering en heb ik de lopers, fietsers en alle andere kanjers goed te kunnen verzorgen tijdens de Roparun, ondanks het te verwachten slaapgebrek. Dat is wel een uitdaging!

Komend jaar 2018 mag ik mee als loper! Een nog grotere uitdaging! Nog meer zin in! Ik ga mijn uiterste best doen!

Mij inzetten voor de mensen met kanker zodat ze in hun laatste fase nog een beetje aangenamer kunnen leven is waar ik het voor doe. Helaas komen we allemaal in aanraking met mensen die deze ziekte ondergaan. Kinderen en kanker, twee woorden die niet bij elkaar horen. Dit jaar is een van de nieuwste doelen van de Roparun de ‘ kanjerketting’. Een kralenketting is een beloningssysteem, iedere kraal heeft een andere betekenis. De eerste kraal is het logo, dan komt de naam van het kind en de hope-kraal. Daarna staat elke kraal voor een behandeling, een onderzoek of gebeurtenis.

Help je mee? Alvast bedankt!

Groetjes Ilonka

Wil jij Ilonka supporten? Klik dan hier!

 

Advertenties