Patrick Bos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image1

Mijn naam is Patrick Bos, 52 jaar jong van geest en de mascotte, vreemde vogel, duivel, het lopend vuurtje van het team.

Na de 1ste Soesenzo-Roparun in 2013 aan de zijlijn meegemaakt te hebben, stond ik het jaar daarna vol enthousiasme te popelen dit avontuur aan te gaan. Wat een belevenis! Gezamenlijk er helemaal voor gaan, het goede doel, de sportieve uitdaging, het teamwork, de FUN en de emoties.

Helaas kreeg de Roparun van 2015 een dubbele betekenis nadat mijn vader de strijd tegen kanker in 2014 verloor. En óóó zo fijn om hem de laatste maand dag-en-nacht bij te kunnen staan in zijn laatste fase,  HET doel van de Roparun; de bijdrage in die laatste fase om daarmee een waardig afscheid te verzorgen.

En nu inmiddels voor de 4e keer ga ik er weer helemaal voor. Dit jaar gaat lopen helaas niet lukken, dus kruip ik op de fiets om de lopers te leiden, ondersteunen en vermaken. Toch weer een jaar helemaal in het teken van de Roparun en het ophalen van geld. Graag ga ik deze uitdaging met jou aan, CHALLENGE ons, denk met ons mee. Wat moet onze, mijn, tegenprestatie worden om jou tot donatie aan te zetten? Het kan mij niet GEK genoeg.

Voor zovelen is onze bijdrage te laat en nog zovelen hebben onze hulp nodig. Dus ik ga er weer helemaal voor. MET EEN LACH EN EEN TRAAN…

STEUN je ons weer? Elke minimale bijdrage is welkom.

Wil jij Patrick supporten? Klik dan hier!

Patrick

 

Advertentie