Marcel van den Brink

Hallo, mijn naam is Marcel van den Brink. Ik ben 40 jaar oud, trotse vader van Luuk (2 jaar) en Ise (1 jaar) en woon in De Meern. Naast aan mijn werk en aan mijn gezin besteed ik graag tijd aan hardlopen en wielrennen.

Vooral het wielrennen komt vaak in gedrang omdat de (priori)tijd mij ontbreekt om regelmatig een halve dag op de fiets te stappen, dus schuif ik deze hobby maar vooruit om over een paar jaar weer fanatiek op te pakken. Maar door me te verdiepen in het goede doel achter het evenement Roparun realiseer ik mij hoe gezegend ik ben dat ik (denk dat ik) deze hobby nog een paar jaar vooruit kan schuiven.

Vandaar dat ik heel graag mijn bijdrage wil leveren aan de missie van de Roparun:
‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Ik heb Soesenzo en dit goede doel leveren kennen via de familie van mijn vrouw. Vorig jaar ben ik met mijn zoontje naar de Coolsingel gegaan om Soesenzo en mijn schoonvader de finish te zien halen. Het evenement, de sfeer en het goede doel heeft een diepe indruk om mij gemaakt.

Binnen het team Soesenzo zal ik mee gaan als begeleider op de fiets. Ik ben benieuwd hoe dit avontuur gaat verlopen maar ik ben ervan overtuigd dat, wanneer ons team gefinished is en een mooi bedrag heeft opgehaald voor dit fantastische goede doel, het alle moeite en tijd waard is geweest.

Kortom steun mij en mijn team en voeg door midden van een donatie leven toe aan de dagen van mensen die niet meer de tijd hebben om hobbies of andere dingen vooruit te schuiven.

Alvast bedankt!

Wil jij Marcel supporten? Klik dan hier!