Jos Goes

Ik stel me graag aan u voor:

Mijn naam is Jos Goes, 61 jaar, getrouwd met Lisette en samen hebben we 2 prachtige kinderen:  Marie-Louise (30) en Joris (28).  Ik ben geboren en  getogen in Schalkwijk en vanaf 1986 wonen we in Houten.

Mijn hele leven heb ik weinig aan sport gedaan. 7 jaar geleden kreeg ik voor Vaderdag een bon om een week te komen sporten bij Body Business. Toen ontdekte ik hoe ongelooflijk leuk en fijn het is om te sporten, vooral buiten!

Aldaar kwam ik ook in contact met hardloopclub Soesenzo. Zo zijn mijn favoriete sporten hardlopen en bootcamp ontstaan. Een paar keer per week hiermee bezig zijn geeft mij heel veel plezier en ontspanning..

In 2020 zou ik mee doen met Roparun als hardloper, maar door corona ging natuurlijk de hele Roparun niet door. Omdat er voor 2022 genoeg lopers en er ZEKER ook andere taken te vervullen zijn ga ik me inzetten voor de catering en alle hand- en spandiensten. Het lijkt mij een geweldig evenement om aan deel te nemen. Ik vind het mooi om je met een sportief, enthousiast team in te zetten voor mensen die het zo hard nodig hebben.

img_6510.2Je kan bij een zieke op bezoek gaan, een bloemetje brengen of boodschappen doen maar genezen kan ik hen niet. Ik wil iets doen! In mijn vrije tijd knap ik gebruikte fietsen op die ik daarna weer verkoop. De opbrengst daarvan is volledig voor dit doel!!!

Deelnemen aan Roparun en het inzamelen van geld voor dit goede doel geeft mij het gevoel toch mijn steentje bij te dragen.

Deze loop zal best pittig worden maar we gaan knallen, doorzetten en elkaar steunen met in onze gedachten waar we het voor doen en voor wie we het doen! 

Wij gaan ervoor! Help jij ons?  

Wil jij Jos supporten? Klik dan hier!

Advertentie