Virtuele Roparun

Dit weekend zou HET weekend van de Roparun zijn. Als je dit evenement ooit heb meegemaakt, dan geeft het Pinksterweekend je voortaan toch wel een hééél speciaal gevoel. Helaas, in 2020 is alles anders. 

Dit jaar NIET de start aftellen onder de bogen in Parijs. NIET onze captain Johan die ons alweer na 1,5 uur slaap komt wekken. Niet de gele koolzaadvelden in Noord Frankrijk. NIET het dorpsfeest in Zele. NIET de aardbeien in Bergen op Zoom. NIET het defilé bij Daniel de Hoed. NIET het finishfeest in de Rotte in Rotterdam.

Om dit jaar toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Team Hollander het initiatief genomen om alle teleurgestelde Roparunners te enthousiasmeren om vooral dit Pinksterweekend actief te zijn en de Roparun te steunen. Een TOP-idee.

IMG_0931

Natuurlijk waren wij VOOR. Alles voor het goede doel en dan ook nog SAMEN. Daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht nemend. En wat is het fijn dat er weer in team verband gesport mag worden.

KTLH0783

 

Met 20 Roparunners vol enthousiasme op weg. 30 km loop-fiets door ons eigen Houten, ook leuk 😉 En we waren er aan toe, alsof de koeien eindelijk van stal mochten 😀

IMG_0873

Wij hebben een hele leuke morgen gehad. En door mee te doen aan deze virtuele Roparun hebben we onze financiële bijdrage geleverd aan de stichting Roparun. En dat is hard nodig. Voorgaande jaren haalde de stichting toch meestal een kleine 6 miljoen euro op voor de palliatieve zorg. Helaas door alle gevolgen van het Corona tijdperk is dit jaar een heel slecht jaar. De huidige stand komt nog niet boven 1,5 miljoen uit. Erg treurig. Dus indien u denkt, ondanks al deze beperkingen, deze patiënten verdienen wat extra’s in hun laatste levensfase, doneer dan hier